Meghívó

Kedves római Magyar Testvérek! Főtisztelendő Atyák!

Amint már értesültek róla idén októbertől indulóan a római magyar közösség hóvégi szentmiséjét – a hónap utolsó vasárnapján – 11.00 órakor tartjuk a Celio dombon a Szent István vértanú körtemplomban2020. november 29-én vasárnap 11.00 órakor kezdjük közösen az adventi időszakot a Celio dombon! Szeretném meghívni Önöket a Rómában és környékén élő magyar közösség tagjait november hónap végi Szentmiséjére. Ezúttal is a Basilica di Santo Stefano Rotondo-ban találkozunk, a monte Celio-n és 11.00 órakor kezdjük a szentmisét.A szentmisét követően lehetőség nyílik a személyes találkozásokra is a Bazilika udvarán. Parkolóhelyet mindenkinek tudunk biztosítani.
Szeretettel emlékeztetem a római közösség tagjait, hogy minden kedden reggel 8.00 órakor a Szent Péter Bazilika grottájában található Magyarok Nagyasszonya Kápolnában (immár negyven éve a magyarok kápolnájában) magyar nyelven ünneplünk szentmisét. A keddi szentmisékre lehetőség szerint együtt megyünk le a kápolnába, ezért arra kérek mindenkit, hogy időben, legkésőbb 7.55 órára érkezzen meg a Bazilika sekrestyéjébe vezető folyosóhoz.
Online szentmisék és lelki programok az Olaszországi Magyar Katolikus Misszió szervezésében

Vasárnaponként 9.00 órától a római Pápai Magyar Intézet kápolnájában szentmisét ünneplünk, amelybe a FB-on online be lehet kapcsolódni. A FB keresőben ezt kell beírni: @katolikus.misszio.italia

Kivétel a hónap utolsó vasárnapja, mivel ekkor a hó végi római magyar szentmisét vasárnap, 11.00-kor tartjuk a Szent István vértanú körtemplomban a Celio dombon, és onnét élő szentmise közvetítést adunk itt: @katolikus.misszio.italia. Minden szerdán este 18.00 órakor is lesz online szentmiseközvetítés (FB-on @katolikus.misszio.italia) az Olaszországban élő magyar közösségeink számára.    

A vasárnapi találkozásban bízva szeretettel köszöntök mindenkit:
Dr. Németh Norbert atyaa római magyar közösség lelkésze